PFFF dat waren 5 super gave dagen! Van vrijdag tot en met dinsdagavond en waarschijnlijk ook vandaag nog met het haring happen is de carnaval mega gevierd! Met de grote wagen werd een 2e plek in Lemelerveld behaald en de 5e plek in Raalte waar de lat hoger lag dan in 2009. Tijdens de verlichte optocht waren de resultaten wat minder ondanks dat de hele groep ontzettend veel werk verzet hebben! Echt geweldig dat een ieder kwam helpen! Maar toch hebben we alle doelstellingen behaald voor dit jaar. Podium Lemelerveld, bij de eerste 5 in Raalte en met de verlichte optocht beter doen als vorig jaar.

Tijdens de carnaval waren wij ook elke avond te vinden in de residentie, waar wij tussen de optochten en het lampen draaien door ook hier de de show stolen! Met de act van Normaal ging iedere avond de zaal helemaal uit zijn dak! Daldeejen, niet noar huus toe goan, Deur Donderen, Vrouw Haverkamp en Oerend Hard waren de nummers waarop de hele zaal stond te Høken! Later volgen hier nog filmpjes van.

Als laatste gaat onze dank uit naar alle mensen die ons geholpen hebben in welke vorm dan ook! Met speciala dank aan: Aschwin en Bas, een ieder BEDANKT!