zonder stress van een carnavalswagen en onder de rook van Enschede, was het dit jaar een weekend weg met de fijne mannen uit Lemelerveld naar het pitoreske Losser. Voor vertrek moest nog even de boodschappen gedaan worden. Zodoende hoefde de organisatie het hele weekend niet te horen, go waarom heb ie dat niet bie oe...!

Dus nade boodschappen en in de bittere kou kwamen we aan bij een geweldige accomondatie. De organsisatie had zich zelf overtroffen... een riante twentse boeren villa (een mooi oud boerderijtje) werd ingenomen. Na een aantal kaart en drank spelen werd de plaatselijke horica bezocht. Een leuk café waar de eigenaar veel meer kan doen!

Nadat we zaterdags relaxt zijn wakker geworden, werd een bezoekje aan de Grolsch Veste bezocht. Voor sommige Ajaxieden een klein probleem en de dienstdoende tourmanager had moeit om boven water te blijven.... Na het stadion werd een bezoekje aan de wok gebracht en moest nog ff gekart worden... Daarna centrum waar we bij de buurvrouw zo'n beetje alle vaten beschikbare bier leeg hebben gedronken.

Zondag stond weer in het teken van relaxen en voor sommige bij komen. De bint der wat die later na bed gingen dan dat ze normaal opstonden... 's Avonds uiteten bij de plaatselijke horica in Lemelerveld. Café restaurant Reimink had alles in de nopjes voor elkaar.

Al met al een geweldig weekend waar we natuurlijk weer sommige fijne mannen op de gevoelige plaat hebben gezet! Klik hier of op woudsma om ze te bekijken!